OCN Evenement

– GEANNULEERD – Brexit! Wat betekent dat voor U?

Brexit! Wat betekent dat voor U?
Thema avond woensdag 22 mei 2019

Op woensdag 22 mei nodigen wij je uit voor een gezamenlijke bijeenkomst van Gemini en OCN over de gevolgen van de Brexit. De Britten stappen uit de EU, welke gevolgen heeft dat hier voor ons?

Brexit: stand van zaken en gevolgen
Het gaat intussen al heel lang over de Brexit, maar het is nog altijd onduidelijk wat de gevolgen gaan zijn. Alexandra Dumitru, Economist Rabobank UK and Ireland, Rabo Research, is deskundige op gebied van de Brexit. Zij vertelt ons waar we nu staan met de Brexit, ze beschrijft de (mogelijke) gevolgen en ze geeft een kijkje in hoe de mensen in het Verenigd Koninkrijk zelf aankijken tegen dit hele proces.

De praktijk: Jan de Rijk Logistics
Jan de Rijk Logistics (Geldrop) heeft al bijna dagelijks te maken met de Brexit. Voor transporteurs en voor de logistieke dienstverleners staat er heel veel op het spel. Extra douanecontroles, meer papierwerk, langere wachttijden. Caspar Lievaart is directeur bij Jan de Rijk en vertelt wat de Brexit nu al betekent in de dagelijkse praktijk.

De Brexit vanuit twee verschillende gezichtspunten op één avond.

 

 

 

 

 

Kom dus op 22 mei naar deze gezamenlijke ledenbijeenkomst van Gemini en OCN. Op deze avond krijg je alle achtergronden, maar ook praktische gevolgen van de Brexit. En hoe je jouw bedrijf er goed op kunt voorbereiden.

Programma
19.00 uur: Ontvangst
19.30 uur: Opening door Gemini en OCN
19.35 uur: Stand van zaken en gevolgen Brexit voor ondernemers. Door: Alexandra Dumitru, Economist Rabobank UK and Ireland, Rabo Research.
20.15 uur: Brexit in de praktijk. Door Caspar Lievaart, Directeur Jan de Rijk Logistics Geldrop.
21.00 uur: Borrel en netwerken
22.00 uur: Einde

Locatie
Rabobank Regio Eindhoven | Gebouw Laan der Vier Heemskinderen 7 |Geldrop

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via ocn@vnoncwbrabantzeeland.nl. Graag aanmelden vóór 15 mei in verband met de bestelling van hapjes en drankjes.

We zien je graag op 22 mei!

Jan Veldsink
voorzitter

Ondernemers Contact Nuenen

Aanvang:
  • 22 mei 2019
  • 19:00 uur
Tot:
  • 22 mei 2019
  • 22:00 uur
Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen