OCN lid

Audio TV Centrum

Audio TV Centrum bestaat ondertussen ruim 40 jaar. Deze vier decennia aan ervaring vertaalt zich in een ruim aanbod van producten en een team medewerkers met gedegen kennis waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn. In de winkel van ruim 900 m² vindt u de laatste nieuwtjes op het gebied van audio en video Zo kunt u onder andere terecht voor een goed advies voor uw nieuwe audio installatie of televisie, maar ook een compleet ingerichte bioscoop behoort tot de mogelijkheden, waarbij naast de apparatuur zoals een beamer en audio apparaten ook de complete inrichting van stoel tot decoratie verzorgd kan worden.

Audio TV Centrum werkt met een zeer uitgebreid merkenpakket, welke zorgvuldig uitgekozen zijn om te zorgen dat de service en garantie van het allerhoogste niveau zijn. Door dit uitgebreide merkenpakket is Audio TV Centrum in staat om u van het juiste advies te voorzien zodat u altijd de juiste keuze maakt en het juiste product kiest, dat voldoet aan uw wensen. Mocht u er in de winkel niet in slagen om een keuze te maken, kan Audio TV Centrum ook bij u thuis komen om een advies te geven.

Heeft u verbouwings- of bouwplannen? Audio TV Centrum kan u uitstekend van dienst zijn bij de begeleiding van het inwerken en adviseren van de complete bekabeling, tot aan de uiteindelijke fysieke plaatsing van alle producten. Multi-room, multi-source en centrale besturingsoplossingen behoren tot de mogelijkheden.

Audio TV Centrum kan u helpen van het eenvoudigste kabeltje tot aan de inrichting van uw complete huis. Dus mocht u interesse hebben in nieuwe apparatuur is het zeker de moeite waard om op de Geldropseweg 105 in Eindhoven langs te komen!

  • Audio
  • Specialist
  • Video
Contactgegevens

Audio TV Centrum

Contactpersoon

Wilbert Schepens

  • Mede-eigenaar
Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen