OCN lid

Van den Buijs Garantiemakelaars

Patrice van den Buijs Lommers Makelaars is per 1 januari 2018 verder gegaan onder de nieuwe naam Van den Buijs Garantiemakelaars. Garantiemakelaars is een landelijke franchiseformule met 62 vestigingen die werkt met de unieke werkwijze met vijf bewezen Garanties.

Ons kantoor is sinds 2002 gevestigd midden in het centrum van Nuenen. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om de woonconsument in Nuenen, Geldrop, Eindhoven en omliggende gemeenten van dienst te zijn op een actieve, persoonlijke, maar ook op een zeer innovatieve wijze.

Onze missie is u te ontzorgen bij al uw woonvraagstukken. Uw belang staat centraal! Vanuit dat uitgangspunt begeleiden wij u bij aankoop, verkoop of verhuur van woningen. Ook verzorgen wij professionele taxatierapporten voor alle denkbare doeleinden.

Eigenaar en oprichter Patrice van den Buijs is met zijn gezin woonachtig in Geldrop, sinds 1993 actief in de makelaardij en in 1996 beëdigd als Makelaar-Taxateur.  Daarnaast heeft hij in 2010 de opleiding NVM-Woningmarktconsultant afgerond. Een pro-actieve houding, creativiteit, integriteit en een grote mate van deskundigheid zijn zijn belangrijkste kernwaarden.

Wilt u een keer met ons sparren over wonen? Wij drinken graag een kop koffie met u!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor:
– een kosteloze inschrijving voor het actuele woningaanbod;
– taxaties voor diverse doeleinden;
– de begeleiding bij de aankoop van uw nieuwe woning;
– de begeleiding bij huur en verhuur.

 

  • Makelaar
  • taxatie
  • verkopen/verhuren
Contactgegevens

Van den Buijs Garantiemakelaars

Contactpersoon

Patrice van den Buijs

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen