OCN lid

Tornare BV

Met ruim 30 jaar ervaring binnen diverse branches op verschillende directiefuncties bij familie en beursgenoteerde en eigen bedrijven, heb ik een ruime en zeer brede ervaring als ondernemer.

Omdat ik zelf nog twee bedrijven heb die gespecialiseerd zijn in remonderdelen voor klassieke voertuigen in Baarlo en Luik, doe ik nog dagelijks ervaringen op waar iedere ondernemer mee geconfronteerd wordt.

Ik ben pragmatisch en helder.

Graag wil ik mijn ervaring inzetten om andere ondernemers in het MKB te ondersteunen bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf maar ook bij de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer.

Geen uurtje factuurtje, maar als een partner met duidelijke afspraken en geen verrassingen. Je krijgt voor ieder project vooraf een vaste prijs. Daarnaast kunt u ook voor een maandelijks vast bedrag al u vragen altijd aan mij stellen, per mail, telefoon of whatsapp. Je mag van mij altijd snel een duidelijk antwoord of advies verwachten.

Alle facetten van het ondernemen kunnen worden behandeld, marketing, financiën/financieringsvraagstukken, personeelszaken, herstructurering, optimaliseren interne processen, reorganisaties, koop- verkoop onderneming,etc.

  • bedrijfsadviseur bedrijfscoach
  • MKB
Contactgegevens

Tornare BV

Contactpersoon

Frans van der Linden

  • Eigenaar / Bedrijfsadviseur / Coach
Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen