OCN Evenement

OCN Bruist & Jong! Neemt een kijkje in de wereld van de elektrotechniek

 OCN Bruist & JONG! NEEMT EEN KIJKJE IN DE WERELD VAN DE ELEKTROTECHNIEK | 5 JUNI

Op woensdag 5 juni zijn we te gast bij ETB Van Keulen en Cleary LED Solutions. Gerard van Keulen zal ons deze avond meenemen in zijn ondernemersverhaal: wat is zijn visie op het ondernemerschap, wat heeft er voor gezorgd dat hij zich heeft kunnen onderscheiden in de wereld van de elektrotechniek en wat is het succes achter zijn vlogs? Laat je deze avond inspireren door deze rasechte, Nuenense ondernemer! Verder zal Marnix van Twist ons een kijkje geven in de wereld van de elektrotechniek, maar dan op het gebied van innovatieve LED oplossingen en krijgen wij de mogelijkheid om bij beide bedrijven een kijkje achter de schermen te nemen.

We brengen op 5 juni dus een bezoek aan maar liefst twee bedrijven. Daarnaast heeft Gerard er voor gezorgd dat er ook een experience truck van ABB aanwezig is! Tevens zullen er deze avond weer in kleine groepen interactieve pitchrondes plaatsvinden. Zorg er dus voor dat je jouw verhaal klaar hebt!

PROGRAMMA
18.00 uur – Inloop met een hapje eten
18.45 uur – Opening door voorzitter Jordi
19.00 uur – Spreker: Gerard van Keulen (ETB Van Keulen)
19.30 uur – Pitchrondes (in kleine groepen)
20.00 uur – Spreker: Marnix van Twist (Cleary LED Solutions)
20.30 uur – Rondleidingen bij beide bedrijven inclusief ABB experience truck
21.00 uur – Netwerkborrel
22.30 uur – Einde

LOCATIE
ETB Van Keulen
De Huufkes 9
5674 TL Nuenen

Over de bedrijven
ETB Van Keulen bestaat al bijna negentig jaar. Wat ooit begon met het plaatsen van eenvoudige gloeilampen, is nu uitgegroeid tot een dynamische onderneming die vooroploopt in elektrotechniek en domotica. De wensen en behoeften van de eindgebruiker komen steeds meer centraal te staan; maatwerk is een must. Cleary is toonaangevend in LED verlichting. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen voor interieur- en standbouw, architectuur en signage/(licht)reclame.

MELD JE AAN!
Aanmelden kan door te mailen naar info@jongnuenen.nl!

 

Aanvang:
  • 5 juni 2019
  • 18:00 uur
Tot:
  • 5 juni 2019
  • 22:30 uur
Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen