OCN Evenement

OCN Zomerborrel

Op donderdag 27 juni 2024 organiseren wij voor onze leden een zomerborrel. Deze geheel verzorgde avond biedt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, met elkaar te sparren of weer eens bij te praten. Om 17:00 uur vangt de borrel aan en gedurende de avond worden jullie voorzien van een vijf gangen hapjes diner. Zoals eerder vermeld, zal deze avond er anders uitzien dan de voorgaande edities van de zomerborrel, maar ook deze avond is zeker de moeite waard om gezellig aan te sluiten. Ben jij erbij om met ons te proosten op de zomer?

In het kort:
Datum: donderdag 27 juni 2024
Locatie: Restaurant Tweede Thuis | Berg 35, 5671 CA Nuenen
Aanvang: 17:00 uur
Eindtijd: 23:00 uur

Aanmelden en kosten: 
Aanmelden kan tot 20 juni a.s. via het aanmeldformulier dat u vindt in de uitnodigingsmail. Per aangesloten OCN lidmaatschap wordt voor één persoon geen eigen bijdrage gevraagd. Voor partners/introducees wordt een eigen bijdrage van € 35,00 in rekening gebracht. Wil je een mede-ondernemer of jouw partner meenemen, meld hem/haar dan ook even aan via voornoemd formulier.

Eventuele dieetwensen/allergieën kunnen via het aanmeldformulier worden doorgegeven, zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

We hopen jullie allemaal te mogen ontvangen op donderdag 27 juni a.s. Tot dan!
Aanvang:
  • 27 juni 2024
  • 17:00 uur
Tot:
  • 27 juni 2024
  • 23:00 uur
Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen