8 maart 2021 - Leden Nieuws

Veldsink Advies trots op 60e ‘local hero’ kantoor

Veldsink Advies, de adviestak van de in Nuenen gevestigde Veldsink Groep, heeft met terugwerkende kracht per 1 januari jl. Schinkel Adviesgroep BV uit Oost-Souburg als nieuw Veldsink kantoor mogen verwelkomen. Met deze overname telt Veldsink Advies nu 60 kantoren, verspreid over 11 provincies in Nederland.

Steeds meer eigenaren van assurantiekantoren zien de toegevoegde waarde in van de ‘local hero’ met een grote mate van behoud van de eigen identiteit in combinatie met de kracht van het familiebedrijf als grote broer. Dit zorgt er namelijk voor dat je als kantoor echt bezig kan zijn met het adviseren van je klanten. Veldsink doet dit al meer dan 42 jaar succesvol en groeit daarom nog steeds.

Overnames in 2021 

Schinkel Adviesgroep is gevestigd in Oost-Souburg, een dorp in de gemeente Vlissingen in de provincie Zeeland. Zij bieden een totaalpakket aan financiële diensten voor particulieren en zakelijke klanten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, betalen en sparen.
Het kantoor gaat verder onder de naam Veldsink – Schinkel.

Naast de overname van Schinkel Adviesgroep heeft Veldsink Advies per 1 januari jl. ook de volgende overnames gedaan: Robert Scholten Assurantiën BV uit Bathmen, Deur Financiële Diensten BV uit Leersum, AVA uit Aalsmeer, RegioBank uit Kudelstaart (ondergebracht bij AVA uit Aalsmeer) en Assurantiekantoor van 1877 H.M. Scheeffer BV uit Deventer.

 

Over Veldsink Advies
Familiebedrijf Veldsink Advies staat al ruim 42 jaar symbool voor persoonlijk en onafhankelijk financieel advies. Met dienstverlening op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen, betalen en sparen investeert het bedrijf in langdurige relaties met particulieren en ondernemers, met als missie het bieden van financiële rust. Het lokale Veldsink advieskantoor is gevestigd aan
Park 26-28 in het centrum van Nuenen.

Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen