OCN lid

BanGroep

Uw partner in bouw en vastgoed
De BanGroep is een informele, gedreven en transparante bedrijvengroep die bijdraagt aan een duurzame, prettige en hoogwaardige woon- en werkomgeving. Wij maken wonen, werken, recreëren en zorgen zowel functioneel, financieel als maatschappelijk aantrekkelijk voor beheerders, bewoners en gebruikers.

Wij ontwikkelen, bouwen, beheren, verhuren en onderhouden.

Tot de BanGroep behoren een zevental gezonde en solide bedrijven met een breed palet aan specialismen. Bedrijven met een duidelijke eigen identiteit, maar toch uit hetzelfde dynamische en ambitieuze hout gesneden. Onze bedrijven zijn verschillend, maar vullen elkaar perfect aan. Hierdoor kunnen we succesvol werken aan multidisciplinaire projecten en kunnen we een heel groot deel van de bouw- en vastgoedketen bedienen. Onze collega’s en opdrachtgevers profiteren van onze gezamenlijke kennis en gespecialiseerd vakmanschap. Dat is onze kracht van samenwerken.

Deze bedrijven behoren tot de BanGroep:
Rezidenz Development
BanBouw
Arcon houtconstructies
Timmerfabriek van Eck
Lemon Suites
Fixxed
Place for Bizz

Van lokale aannemer tot bedrijvengroep
Voor de fundering van de BanGroep gaan we terug naar 1926, toen Bouwbedrijf J. Aldenhoven werd opgericht door de opa van huidig eigenaar Jack Aldenhoven. Het familiebedrijf groeide uiteindelijk door tot het huidige BanBouw, wat niet meer uit de regio Zuidoost-Brabant weg te denken is.

Sinds 2010 kreeg BanBouw het nodige gezelschap wat uiteindelijk geleid heeft tot het oprichten van de BanGroep. In dat jaar kwam namelijk Van Eck Trappen & Kozijnen bij de club. Vijf jaar later was het de beurt aan Rezidenz, in 2017 volgde Lemon Suites en eind 2020 werd Arcon houtconstructies toegevoegd. Samen met Place for Bizz, dat in 2012 toetrad tot de groep en het zelfstandig opereren van onderhoudstak Fixxed, staat er een krachtige groep die tegen een stootje kan.

Nu bijna 100 jaar later staat er een ijzersterke bedrijvengroep met uitstekende mensen aan boord.

Meer over de geschiedenis

 

 

  • (Bedrijfs)gebouwen
  • Aannemer
  • Bouw
Contactgegevens

BanGroep

Contactpersoon

Jack Aldenhoven

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen