OCN lid

BLW Kunststoffen BV

Kunststof is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Kennis, materiaalontwikkeling en techniek verleiden ons, kunststofbewerkers, tot steeds grotere uitdagingen. Door groeiende productverbeteringen biedt het huidige assortiment kunststoffen welhaast onbeperkte toepassingsmogelijkheden. Design, duurzaamheid en kostenbeheersing zijn kwaliteiten die steeds meer bepalend worden bij de keuze voor kunststof. Al deze positieve ontwikkelingen zijn voor BLW Kunststoffen de basis van haar visie en organisatie. Adviseren, grenzen (en toleranties) durven te verleggen, met behulp van geavanceerde machines het uiterste halen uit onszelf. Dat bepaalt onze doelstelling; optimale productkwaliteit en service.

Als kunststofleverancier leveren wij zowel halffabrikaten als compleet op maat bewerkte producten. Wij leveren voornamelijk aan de machinebouw, maar ook de industrie en standbouw bepalen mede onze klantenlijst. De bewerkingsmogelijkheden van BLW kunststoffen bestaan o.a. uit zagen, draaien, frezen, buigen, lijmen en polijsten. Deze disciplines maken het mogelijk een kant-en-klaar bewerkt product te leveren.

Maar met alleen een goed machinepark bereiken we nooit de vereiste kwaliteitsnorm. Het is vooral het team van mensen achter BLW dat garant staat voor maatwerk en klantgericht (mee)denken, en mede daarom deze kwaliteitsnorm bepalen. Door gedegen kennis en ervaring, ook met gewaagde toleranties, is het bewerken van duurdere materialen een graag geaccepteerde uitdaging.

Met advies vooraf, toegespitst op het eindproduct, een kritisch oog onderweg en een degelijke eindcontrole zijn onze opdrachtgevers altijd zeker van ons enige einddoel: Perfectie!

  • CNC-bewerking
  • kunststofbewerking
  • kunststoffen
Contactgegevens

BLW Kunststoffen BV

Contactpersoon

Ton Walet

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen