OCN lid

De 3 Gebroeders

Restaurant De 3 Gebroeders ligt in het kleine kerkdorpje Gerwen en is de oudste plaats van de gemeente Nuenen. De ideale omgeving voor een borrel tot een lunch, een amuse tot een diner. Eten, drinken & gezelligheid met het genot van de mediteraanse keuken.

Uit onze menukaart, welke regelmatig wisselt en aansluit op de seizoenen, heeft u een ruime keuze uit heerlijke gerechten. Tevens kunt u zich laten leiden door onze chefkok John Sanders en zijn keukenbrigade met een wekelijks wisselend verrassingsmenu. Hierin kunnen wij ons aanpassen aan uw speciale wensen. We werken enkel en alleen met dagverse producten om de kwaliteit te kunnen waarborgen zodat u kunt genieten van onze specialiteiten.

Samen met zijn team zorgt John Sanders voor een gastvrij welkom en puur genot!

cateringinnuenen.nl

ETEN, DRINKEN &GEZELLIGHEID

Viert u binnenkort uw verjaardag, familiefeest, bedrijfsfeest, receptie of jubileum of andere feestelijke gelegenheid?  Viert u het feest graag in de vertrouwde sfeer van uw eigen tuin of huis? En heeft u daarbij hulp nodig van een professioneel catering bedrijf? Wij regelen voor u dat het een onvergetelijke dag of avond wordt. Wij kunnen uw feest compleet maken door alles voor u te organiseren van catering, meubilair, partytent, serviesgoed, verrijdbare bar tot een originele attentie als bedankje bij vertrek.

Kijk gerust op onze site voor de mogelijkheden wat betreft onze zakelijke catering of particuliere catering mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

MAALTIJDVERZORGING

Snel een gezonde en heerlijke maaltijd voor u en/of uw medewerkers op het bedrijf? U kunt bijvoorbeeld denken aan wanneer u moet overwerken of graag het gemak wilt wanneer u laat klaar bent met werken u alvast bij ons uw maaltijd besteld? Wij bezorgen vanaf € 25,- bij u op locatie. Van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur bieden wij onze maaltijdverzorging aan.

Wij houden graag rekening met de seizoenen, waardoor onze maaltijden geregeld wisselen.

Wilt u direct bestellen neem contact op via het nummer: 040-290 66 44 of vul het contactformulier in.

  • Catering
  • Maaltijdverzorging
  • Restaurant
Contactgegevens

De 3 Gebroeders

Contactpersoon

John Sanders

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen