OCN lid

Embora Group BV

Vraag je jezelf regelmatig af hoe je je processen of software beter in kunt richten? Of wil je meer doen met de beschikbare data? Je bent niet de enige. Werk je met AFAS, dan weet je dat de mogelijkheden oneindig zijn. Omdat de software niet voor iedereen vanzelfsprekend is, helpt Embora je graag. Samen zetten we de duizelingwekkende hoeveelheid data om naar bruikbare rapportages waarmee je inzicht krijgt in jouw bedrijfsprocessen.

Embora ondersteunt ondernemers en bedrijven in het inrichten en beheren van hun AFAS systemen. Geen enkel vraagstuk is te gek: wij hebben allerlei vakgebieden al eens voorbij zien komen. Waar je niet uit komt kun je uit handen geven. Hierdoor kun jij je focussen op het leukere werk: ondernemen!

Wat kan Embora nog meer voor je betekenen? Denk aan ondersteuning bij het optimaliseren van je eHRM processen, helpen met het bouwen van maatwerk regelingen binnen Payroll of het inrichten van je Financiële verslaglegging. Daarnaast kunnen wij je ook helpen met de inrichting van Profit voor buitenlandse vestigingen in Europa. Zo begeleidde Embora de eerste implementatie van Profit ooit in Polen en Spanje!

Wil je graag verder aan de slag met informatie en dashboards? Wij helpen je de juiste informatie te vinden dankzij de inzet van verschillende tools. Met kwalitatief goede data dankzij optimaal ingerichte software kun jij succesvol ondernemen. En dat is precies waar Embora je bij helpt

  • AFAS
  • business Intelligence
  • data
Contactgegevens

Embora Group BV

Contactpersoon

Ted Jansen

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen