OCN lid

Impact Media Concepts

Keihard IMPACT maken! Daar zijn wij bij Impact Media Concepts iedere dag mee bezig is. Als full-service marketingbureau hebben we alles onder één dak en is geen uitdaging te groot (of te klein).

Wat doen we allemaal bij Impact Media Concepts?
Bij ons is geen aanvraag te gek (al houden we wel van te gekke aanvragen natuurlijk). Wij zorgen dat jij opvalt tussen de concurrenten. Dat maakt IMPACT! Ons jonge team zet creativiteit en kennis in om samen met jou te zorgen voor coole branding, knallende campagnes, toffe social media inzet, volop conversies op Google en nog heel veel meer.  Dat doen we door te luisteren, creatief te denken en door te meten.

Voor wie doen we het?
Voor wie niet! Je komt ons tegen in vrijwel iedere branche. We werken met name voor MKB-bedrijven die structurele behoefte hebben aan marketing. Zie ons maar als het verlengstuk van jouw organisatie. Wij zijn je marketingbureau op afstand waarmee je structureel wekelijks contact hebt. Je kunt ons daarnaast altijd bellen, langskomen of een kop koffie drinken.

Welke uitdagingen hebben onze klanten?
Onze klanten willen allemaal de volgende stap zetten. Wellicht herken jij het wel: Je hebt prachtige social mediakanalen, maar waarom wordt hier eigenlijk weinig tot niets uitgehaald? Of je hebt ooit gehoord van SEO, maar waarom staat mijn concurrent alsnog bovenaan in Google? Dat soort dingen. Samen zetten wij de volgende stap. We luisteren naar jouw behoefte en hoe wij dit in kunnen vullen. Snel resultaat boeken kan iedereen, maar wij willen ook dat het op de lange termijn staat.

De oplossing: een full-service marketingbureau waarmee je snel kunt schakelen
En met full-service bedoelen we ook echt de volle service. Jouw resultaat is ons resultaat en daar gaan we samen voor. We nemen je mee in wat we doen en waarom we dat doen. Dat is duidelijk. Voor ons én voor jou.  Als we denken dat iets beter kan, dan doen we dat. Kom jij met een bruisend idee, dan pakken wij het op. En wil je eens sparren, dan kan dat ook!

Wil jij de volgende stap zetten met je bedrijf en ben je toe aan meer IMPACT? Kom eens langs of maak een afspraak!

Impact Media Concepts, Parkstraat 54, 5671 GH Nuenen, 040-3030889

contact@impactmediaconcepts.com

www.impactmediaconcepts.com

#marketing #onlinemarketing #sea #seo #socialmedia #facebook #linkedin # Instagram #pinterest #youtube #emailmarketing #website #webshop #branding #logo #huisstijl #copywriting #html5banners #affiliatemarketing #marketplaces #e-commerce #marketingautomation #webanalyse # #dataanalyse

 

  • Marketing
  • Vormgeving
  • Websites
Contactgegevens

Impact Media Concepts

Contactpersoon

Jordi Hagedoorn

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen