OCN lid

ING

ING MKB helpt ondernemers ondernemen door servicegericht, actief, persoonlijk, open en eerlijk advies te geven. Dit doen we op het gebied van kredietverlening, betalingsverkeer, sparen, internationaal zakendoen en bedrijfsoverdracht. Wij bieden een onderscheidende bediening in de MKB markt en wij zijn toegankelijk voor alle MKB ondernemers in Nederland.

Welkom bij ING

Wij zijn lokaal zichtbaar, hebben deskundige medewerkers en we werken er dagelijks aan om onze klanten (u!) ambassadeurs van de ING te maken. ING MKB zet zich in voor ondernemers en bouwt zo samen met u aan een ondernemend Nederland. We denken met u mee als ondernemer. Uw dagelijkse bankzaken regelt u eenvoudig zelf via uw Smartphone of Internet. Heeft u liever contact met een ING-medewerker dan staan mijn collega’s van het Telefonisch Adviesteam of ING-kantoor bij u in de buurt altijd voor u klaar.

Daarnaast ben ik er voor u. Ik ben uw persoonlijke Adviseur op Zakelijk gebied. Wilt u sparren over uw bedrijf, advies over het efficiënter inrichten van uw betalingsverkeer of heeft u een financieringsbehoefte dan kunt u altijd bij mij terecht.

  • Bedrijfsfinancieringen
  • Bedrijfsovernames
  • Internationaal
Contactgegevens

ING

Contactpersoon

Joris Souryal

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen