OCN lid

IPgroep (Interpeople)

We vinden “voor werkgevers die naald in de hooiberg,”. Dat betekent dat we bij de invulling van een vacature niet over één nacht ijs gaan. We kijken naar functie-eisen en werkzaamheden, maar ook naar andere belangrijke zaken, zoals bedrijfscultuur. Daardoor krijgen we een compleet beeld van de behoeften en wensen van een werkgever. Juist dat is een belangrijke succesfactor. Want daardoor kunnen we heel gericht zoeken naar een kandidaat die in alle opzichten bij een functie en een organisatie past. We weten waar we mensen voor functies op alle technische niveaus kunnen vinden. Daarnaast hebben we ook een compleet beeld van onze kandidaten. We weten vanzelfsprekend wat ze aan kennis en ervaring in huis hebben. Maar we kennen ook hun persoonlijkheid. Dat laatste is van wezenlijk belang om een goede match te maken. We wegen altijd de vacature en de kandidaten zorgvuldig tegen elkaar af. Daardoor hoeven we vaak maar één kandidaat voor te stellen bij een werkgever. Dat bespaart bedrijven veel tijd en teleurstelling.

Vacatures snel en goed vervullen

De Brabantse economie zit weer in een opwaartse trend. En ondanks de enorme vraag naar technisch personeel ziet IPgroep de toekomst zeer positief in. Natuurlijk komt er wat minder aanbod op de technische markt, maar we zijn er van overtuigd dat er voldoende interessante vacatures blijven bijkomen welke interessant blijven voor gekwalificeerd technisch personeel. Als laatste is er een grote uitstroom in de technische branche wegens de vergrijzing. Bovendien zitten we dicht bij België en Duitsland. Ook daar is de behoefte aan technisch personeel groot. IPgroep werkt nationaal en vervult voor bedrijven technische vacatures. Dat biedt technisch gekwalificeerd personeel in deze regio perspectief op een carrière. Bovendien leert de ervaring ons dat de Brabantse economie snel reageert op marktontwikkelingen. Het is zaak om de huidige economische groei mogelijk te blijven maken door vacatures snel en correct te vervullen.

Vakmanschap behouden

Juist daarin wil IPgroep rol spelen. Het zou zonde zijn als het technisch vakmanschap in deze regio verloren zou gaan ten tijden van recessie. Daarom onderzoeken we met een aantal organisaties de mogelijkheid om het vakmanschap voor de regio te behouden, juist in een laagconjuncturele periode. Bijvoorbeeld door mensen met behoud van een salaris in projecten te laten werken en/of op te leiden. Zo behouden we mensen die noodgedwongen bij een bedrijf moeten uitstromen voor de invulling van toekomstige technische vacatures in de regio. Doe je dat niet, dan verlies je dit werkkapitaal aan andere branches en sta je met lege handen als de economie aantrekt. Dat moeten we consequent zien te voorkomen.

Arbeidsbemiddeling is een vak apart

Het initiatief voor IPgroep is die van excellente arbeidsbemiddelaar. We zullen nooit concessies doen aan kwaliteit van onze dienstverlening. Arbeidsbemiddeling is een vak apart en daar willen wij de beste in zijn. Onze kwaliteiten willen we laten zien en niet vertellen, dat doen anderen wel voor ons. Dat is dan ook de reden dat bedrijven ons inschakelen. Prijs is daarbij niet van doorslaggevend belang. Al helpt het feit dat de eerste zeven maanden een uitzendkracht goedkoper is voor werkgevers dan een vaste medewerker. Dit helpt bedrijven wel eens over de drempel. Daarmee kunnen werkgevers onzekere situaties beter beheersen. Hoe ze dat kunnen doen, daar adviseren wij u graag over.

Wilt u meer weten over onze organisatie en/of de service die wij verlenen:

  • Uitzenden
  • Detachering
  • Werving & selectie
  • Payrolling
  • Opleiden

Wij staan u graag te woord. ~IPgroep, ijzersterk in technisch werk~

Contactgegevens

IPgroep (Interpeople)

Contactpersoon

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen