OCN lid

IT Pro BV

IT Pro is al sinds 1997 actief in de computerwereld en verzorgt ICT dienstverlening voor particulieren en het MKB. Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren, installeren en beheren van computersystemen. Variërend van thuiscomputers tot bedrijfsnetwerken en computers in iedere vorm zoals de smartphone, tablet, notebook en desktop computer.

IT Pro staat voor service en professionaliteit:

Met een uitgebreid pakket aan abonnementen en aanvullende diensten bieden wij service op elk niveau. Onze systeembeheerders zorgen ervoor dat uw computer apparatuur en programmatuur bij de tijd is en zonder problemen blijft draaien, zodat u zich zonder zorgen volledig kunt richten op uw eigen activiteiten. Tegenwoordig zijn we 24/7 bereikbaar op 0900 – 247 247 247 om u te helpen.
Professioneel advies op maat en voor elk budget. De kennis van IT Pro behelst de complete computer wereld en is niet beperkt tot slechts een segment daarvan. Hierdoor zijn wij beter in staat om met u mee te denken en durven wij met onconventionele oplossingen voor uw computerproblemen te komen.
U kunt bij ons ook terecht voor een inventarisatie of als sparring partner om eens te kijken wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is zoals remote werken, het nieuwe werken, Office 365, Google Apps voor Business en zelfs VOIP telefonie. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan komen wij u graag bijpraten.

Met digitale groet,

Christ van den Akker en het IT Pro team

  • Automatisering
  • Cloud oplossingen
  • IT
Contactgegevens

IT Pro BV

Contactpersoon

Christ van den Akker

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen