OCN lid

Nuenens College

Bouwen aan zelfvertrouwen

Mensen zijn op hun best als ze het roer zelf in handen hebben. Als ze weerbaar zijn en hun innerlijke kracht voelen, enthousiast en energiek. Daar is een ontdekkingstocht voor nodig. Wij geven je zorg en aandacht, zodat je zelfvertrouwen kan groeien. Want met een trots gevoel en zelfverzekerdheid zoek je zelf je pad en blijf je jezelf ontwikkelen. Zo kun je groeien.

Ontdek het zelf

Wij geloven dat je het meest leert als je écht betrokken bent. Actief leren noemen we dat. Daarom dagen we je uit om je eigen leerroute uit te stippelen. Niemand is immers precies hetzelfde. We gaan jou leren hoe je zelf kunt leren. Om jezelf ontdekken; wat je leuk vindt en wat jouw talent is. We laten je werken aan échte vraagstukken in een betekenisvolle omgeving. Onderzoeken, ontwerpen en ondernemen. Vindingrijk aan de slag met je eigen toekomst. Dat zijn precies de mensen die de Brainport-regio nodig heeft.

Samen sterk

Wij vinden het belangrijk om met elkaar verbonden te zijn. We zijn een kleine school. En dat betekent dat het makkelijk is om contact met elkaar te maken. Saamhorigheid. Oog hebben voor elkaar. En samenwerken natuurlijk. Want alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. We zijn een soort dorpsgemeenschap. Een veilige omgeving waarin iedereen telt. Een groep waarin jij je sterk mag voelen.

Contactgegevens

Nuenens College

Contactpersoon

Joost van Kasteren

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen