OCN lid

Q Bedrijfslocaties BV

Q Bedrijfslocaties BV  is in 2012 opgericht door Marc Fitters (1968). Deze geboren Eindhovenaar, gedreven door enthousiasme en vrolijkheid, werd in 1997 door vastgoed-coryfee Jac van Boxtel bij Van Boxtel & Partners in de makelaarswereld geintroduceerd. Als een vis in het water in dit mooie vak richtte hij daarna samen met Peter Bossers in 2002 het snelgroeiende makelaarskantoor Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting B.V. in Eindhoven op. Na bijna 10 jaar kwam er een einde aan deze mooie samenwerking en ging Marc zijn eigen weg : Q Bedrijfslocaties BV.

De Q staat voor Qualiteit. Qualiteit in creativiteit, in loyaliteit, in initiatief, in communicatie en met name in aandacht. Qualiteit in dienstverlening dus. Men verwacht (terecht) toegevoegde waarde van de makelaar. Q Bedrijfslocaties BV legt de lat hoog. Voor zichzelf, maar ook voor zijn clienten.

Het primaire werkgebied betreft Groot Eindhoven. Q Bedrijfslocaties BV specialiseert zich in bemiddeling en advisering bij verhuur/verkoop en koop/huur van commercieel vastgoed, alsmede de (her)huisvesting van bedrijven in deze regio. Ook de aan- en verkoop van zakelijke beleggingsobjecten is een belangrijke activiteit van Q Bedrijfslocaties BV.

Omdat Q Bedrijfslocaties BV een klein kantoor is, is de persoonlijke aandacht groot. Marc Fitters behandelt de dossiers van A tot Z zelf, met ondersteuning van zijn ervaren secretaresse Ilse van den Hout. Door deze werkwijze wil Q Bedrijfslocaties BV selectief een kleinschalige exclusieve portefeuille aan bedrijfsobjecten opbouwen. Deze selectie vindt plaats op formaat, karakter en courantheid van objecten. Q Bedrijfslocaties BV kent een betrouwbaar en breed bestand aan opdrachtgevers dat varieert van de grotere institutionele tot aan de kleinere particuliere belegger.

  • Bedrijfshuisvesting
  • Beleggingen
  • Makelaar
Contactgegevens

Q Bedrijfslocaties BV

Contactpersoon

Marc Fitters

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen