OCN lid

Studio Boxx

Studio Boxx is een creatieve omgeving waar veel mogelijk is. Van hoogwaardige fotografie in studio of op locatie met onze top fotografen. Maar ook vergaderruimtes, teambuilding, teamuitjes, productpresentaties of familiefeesten in onze (kook)studio.

Studio Boxx biedt fotografie en fotografen alle ruimte om hun werk te doen onder de ideale omstandigheden. Omstandigheden die je volledig naar je eigen hand kunt zetten. Licht en ruimte zijn namelijk net zo flexibel als jij. Onze 620 m2 grote Photodome is onder te verdelen in meerdere kleinere werkruimten. De grenzeloze mogelijkheden om te spelen met licht maakt de studio’s geschikt voor praktisch elke professionele fotografie- of filmproductie.

Voor bedrijven en organisaties zijn vergaderingen en presentaties tijdrovende en niet zelden eentonige bezigheden. Studio Boxx laat zich graag door u uitdagen om uw meeting, presentatie of bedrijfsevenement tot een daverend succes te maken. In onze sfeervolle vergaderstudio’s, voorzien van alle denkbare presentatiefaciliteiten, staan gastvrijheid en creativiteit voorop. Het gevoel van “thuis zijn” versterken wij desgewenst met luxe lunches, hoogstpersoonlijk bereid door onze eigen chefkok. Ook kunnen wij u “culinair vergaderen”, ons succesrecept voor teambuilding, van harte aanbevelen, net als onze “walking dinners” en kookworkshops.

Zoekt u een groter podium, bijvoorbeeld voor een productlancering, congres, modeshow, seminar, beurs of bedrijfsfeest? Wij zijn een graag geziene gastheer voor bedrijven en organisaties tot circa 500 personen die de perfecte ambiance creëert en organisatorische zaken volledig uit handen neemt.

Studio Boxx laat je graag een ontdekkingsreis maken in de wereld van het culinaire genieten. Creatieve concepten als culinair vergaderen, wijnproeverijen, zakelijke recepties en diners kunt u naar eigen smaak invullen. Wie van een uitdaging houdt, mag onze kookworkshops niet missen. Ze staan onder leiding van een gerenommeerde chef die in ruim vier uur durende sessies de culinaire grenzen verlegt. Diverse technieken en trends zoals “slow cooking” en moleculair koken komen uitgebreid aan bod. De workshops zijn ingedeeld in verschillende creatieve thema’s, waarvoor individuen zich kunnen inschrijven, maar ook groepen tot maar liefst 100 personen. Het harde werken in de keuken wordt beloond met een heerlijk diner, vergezeld van de mooiste wijnen, in ons eigen restaurant.

Studio Boxx onderscheidt zich door een combinatie van een uniek ruimteconcept en high-end faciliteiten. Werkelijk aan alles is gedacht om het werk van fotografen, visagisten en stylisten makkelijker te maken. Soms is je model het nieuwste productiemodel. In onze Photodome zien wij regelmatig auto’s, designmeubilair, flora en fauna, kunstobjecten en kledingcollecties voorbij komen. Onze foto- en filmstudio’s bieden een breed scala van gebruikers diverse volledig geoutilleerde ruimten op maat. Van koffieboon tot zweefvliegtuig: the sky is the limit.

  • Fotograaf
  • Kookstudio
  • Vergaderruimte
Contactgegevens

Studio Boxx

Contactpersoon

Arvid Schellens

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen