OCN lid

VSR Vastgoedadvies

Van Stekelenburg Rooijakkers Makelaars in Zakelijk Vastgoed draagt vanaf 27 februari 2017 een nieuwe naam: VSR Groep. Naast een nieuwe naam, is ook gekozen we voor een nieuwe bedrijfsstructuur: de VSR Groep. De VSR Groep bestaat uit vier verschillende disciplines op vastgoedgebied. VSR Makelaars, VSR Vastgoed Advies, VSR Vastgoed Taxaties en VSR Capital. Met de vier disciplines is de VSR Groep een full service dienstverlener op het brede terrein van vastgoed. Bezoek de nieuwe website: vsrgroep.nl.

VSR Makelaars Een succesvolle verkoop of verhuur van commercieel vastgoed vraagt om een uitgebreid netwerk van ondernemers die op zoek zijn naar de juiste bedrijfshuisvesting. De specialisten van VSR Makelaars zijn thuis in Eindhoven. Naast kennis van bijvoorbeeld wetgeving en bouwkunde, geeft die sterke connectie met de markt vaak de doorslag. Wij maken uw huisvestingswensen waar.

VSR Vastgoed Advies VSR Vastgoed Advies begeleidt bedrijven bij huisvesting en herhuisvesting in de regio Eindhoven. Vastgoedadviseur Ted Rooijakkers vindt zijn passie in het verbinden van partijen als het gaat om nieuwbouw en herontwikkeling en het begeleiden van bedrijven bij de aankoop en aanhuur van vastgoed. De afgelopen jaren werkte hij voor bouw- en ontwikkelingsbedrijven, gebruikers, logistieke partijen, family offices en particuliere beleggers.

VSR Capital VSR Capital is een onafhankelijke adviseur voor vastgoedbeleggingen. Met een degelijke, discrete en vindingrijke aanpak werkt ze op nationaal niveau voor met name particuliere beleggers, corporaties, ondernemingen en vastgoedfondsen.

VSR Taxaties VSR Taxaties is een zelfstandige divisie binnen de VSR Groep. Een onafhankelijk team van gecertificeerde taxateurs levert betrouwbare taxaties op maat voor onze klanten. Onze taxateurs voeren taxaties uit voor verschillende doeleinden, waaronder voor aankoop, verkoop, financieringsdoeleinden, fiscale doeleinden, onteigening, beleggingsportefeuilles en meer.

  • Beleggingen
  • Makelaar
  • Vastgoed
Contactgegevens

VSR Vastgoedadvies

Contactpersoon

Ted Rooijakkers RT

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen