OCN lid

Administratie-, Advieskantoor J. van de Winkel BV

Hoe zou u het vinden een adviseur naast u te hebben staan in plaats van tegenover u?

In de ruim 30 jaar van ons bestaan is er veel veranderd. De automatisering heeft een hoge vlucht genomen waar we uiteraard ook volledig in meegegroeid zijn. De manier van adviseren is onvergelijkbaar met die van een kwart eeuw geleden.
Toch zijn er veel zaken gebleven: zo staat het persoonlijk contact met de klant bij ons nog steeds hoog in het vaandel. We gaan prat op onze laagdrempeligheid, waardoor we niet alleen aantrekkelijk zijn voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor zzp’ers. Daarnaast hebben we een reeds jarenlang bestaand netwerk met externe partners op tal van gebieden, waardoor zoveel als nodig is gebruik gemaakt kan worden van hun specifieke kennis en expertise. Op deze manier kan de klant op maat geadviseerd worden.
Dat laatste is belangrijk. Iedere ondernemer is anders, met eigen wensen en verlangens. Het is zaak daar op in te spelen, niet alleen door middel van snelle en efficiënte verwerking van de cijfers, maar ook om tijdig toekomstige ontwikkelingen te signaleren en daar in samenspraak met de klant een oplossing voor te vinden.
Passie, teamwork, laagdrempeligheid én persoonlijk contact zijn belangrijke kernwaarden voor ons. Adviseren zit in ons DNA.
Bent u al uitgedaagd?
Neem contact op om samen met ons een kop koffie te drinken en met wat cijfers laten we zien wat het u extra kan brengen.

  • Administratie
  • Advies
  • Fiscaal
Contactgegevens

Administratie-, Advieskantoor J. van de Winkel BV

Contactpersoon

Jack v.d. Winkel - Carlo Ekas - Gert-Jan van Ginkel

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen