OCN lid

WSD-Groep

WSD maakt het verschil voor mensen. Wij denken als partner mee met gemeenten en werkgevers over hoe wij samen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen helpen aan werk. WSD gelooft in een maatschappij waarin iedereen volwaardig en naar vermogen kan meedoen. Daarom kunnen en willen wij niet accepteren dat er mensen zijn die niet volwaardig kunnen participeren, enkel omdat ze een (arbeids)beperking hebben.

Onze missie: Het matchen, inzetten en ontwikkelen van zoveel mogelijk mensen die behoren tot de Participatiewet. WSD maakt dit gemakkelijk en aantrekkelijk voor gemeenten en werkgevers. Samen creëren wij duurzame kansen en werk.

Sinds 1956 doen wij dit met veel succes. Wij bemiddelen meer dan 2200 mensen voor de 11 gemeenten binnen ons werkgebied en hebben een netwerk van meer dan 700 relaties. Volgens de benchmark van brancheorganisatie Cedris behoort WSD bij de top 10 bedrijven in de branche. Deze score vindt zijn weerslag in een solide financiële basis, de uitstekende sociale prestaties en een reputatie als betrouwbare businesspartner. Ten slotte staat WSD aan de basis van veel succesvolle initiatieven zoals MVO-netwerk Aantwerk, Adviespunt Social Return en De Schoonmaak Coöperatie

 

WSD-Groep ontwikkelt en bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar zo regulier mogelijk werk. Dit doen wij op dit moment voor ruim 2000 mensen in diverse functies en branches en voor meer dan 700 relaties. Onze werkplekken bevinden zich binnen de driehoek Den Bosch, Tilburg en Eindhoven, zowel binnen bij WSD als bij externe opdrachtgevers. WSD biedt gevarieerd werk in verschillende werkvormen aan. Daardoor is de kans groot dat we voor iedereen de juiste werkplek vinden. Het grootste gedeelte van onze werknemers werkt bij de klant, maar we hebben ook de mogelijkheid om het werk dat u heeft bij ons in huis te laten uitvoeren. U kunt daarbij denken aan montagewerk en inpakwerkzaamheden (industrie). Wij voeren tevens werkzaamheden uit in de schoonmaak, catering, thuiszorg en in het groen. Onze medewerkers kunnen zowel individueel als in groepen gedetacheerd worden. WSD-Groep werkt in opdracht van 11 Brabantse gemeenten. Dit zijn: Best, Boxtel, Haaren, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son & Breugel en Vught.

  • arbeidsbemiddeling
Contactgegevens

WSD-Groep

Contactpersoon

Robin Gray

Ondernemers Contact Nuenen is niet verantwoordelijk voor de content van deze pagina.
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen