7 oktober 2021 - OCN Nieuws

Afscheid van Jan Veldsink als voorzitter

Dinsdag 5 oktober 2021 werd tijdens ‘OCN gaat weer op stap’ met een aantal OCN-ondernemers en hun partners feestelijk afscheid genomen van Jan Veldsink als voorzitter van OCN.

Op 8 juli jl. is Jan tijdens de Algemene Ledenvergadering officieel afgetreden en opgevolgd door Erik Jasper Noll (Wesselman Accountants | Adviseurs). Gisteren is Jan nog eens goed in het zonnetje gezet en is door Erik Jasper teruggeblikt op 9 jaar voorzitterschap en de wijze waarop Jan daaraan met veel verve invulling heeft gegeven.

Bestuursleden Catrien Coolen (APS Personeelservices) en Gerard van Keulen (ETB van Keulen) hadden een tocht naar ‘s-Hertogenbosch georganiseerd met een bezoek aan het Jheronimus Bosch Art Center, gevolgd door een cultuur-historische stadswandeling. Het programma werd afgesloten met een goed verzorgd diner in de Orangerie. Burgemeester Houben van de gemeente Nuenen sloot even aan bij het officiële moment om zijn waardering uit te spreken over de goede en prettige samenwerking met Jan in zijn functie van OCN-voorzitter en hem een attentie te overhandigen namens de gemeente Nuenen.

Erik Jasper beëindigde zijn toespraak met het unanieme bestuursbesluit om Jan te benoemen tot erelid van OCN als dank voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging.

Met de benoeming tot erelid bevindt Jan in goed gezelschap van Cor Molenaar, Jan Peeters en Jean Smits.

Dit besluit werd met grote instemming door de aanwezigen bekrachtigd met een luid applaus.

Als aandenken ontving Jan een beeldje getiteld ‘Opbouwend – verbindend’ precies datgene waar Jan zich al die tijd voor heeft ingezet!

De foto’s. gemaakt door LAV Fotografie, staan hieronder; wilt u ze in groter formaat bekijken, dan kunt u daarvoor hier klikken.

 

 

Share:

Mediagalerij

Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen