2 maart 2021 - OCN Nieuws

Bezoek Mona Keijzer aan Veldsink Campus

In het kader van de a.s. Tweede Kamer verkiezingen bracht Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, op maandag 1 maart 2021 van 15.15 tot 16.00 uur een bezoek aan de Veldsink Campus in Nuenen.

Burgemeester Maarten Houben heeft Mona Keijzer ontvangen waarna ze onder leiding van Jan Veldsink in gesprek ging met een aantal Nuenense ondernemers, allen lid van Ondernemerscontact Nuenen (OCN).

Aan de orde waren o.a. de stikstofproblematiek, een vraag m.b.t. mogelijke ondersteuning door de overheid van een innovatie voor recycling van afvalstoffen.

Daarnaast is in een open, constructieve en ontspannen sfeer gesproken over de zorgen die er zijn voor de periode wanneer de bedrijven weer gaan opstarten.
Een golf van faillissementen wordt verwacht op het moment dat ondernemers met een berg schulden deze moeten gaan terugbetalen, maar daarvoor nog niet voldoende inkomsten hebben.

De aanwezigen kijken terug op een prettige en nuttige bijeenkomst waarin met Mona Keijzer afspraken zijn gemaakt voor vervolgactie.

 

Mona Keijzer is verantwoordelijk voor het Midden-en Kleinbedrijf, ondernemerschap, start- en scale-up beleid, mededingingsbeleid, consumentenzaken, post, ruimtevaart, innovatie en topsectoren, telecom en regiobeleid. Keijzer: “Dat zijn portefeuilles die iedere Nederlander aangaan. Iedereen is consument, en 7 op de 10 Nederlanders hebben een baan binnen een MKB-bedrijf. Zij zijn het fundament van onze economie.”

 

Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen