5 januari 2021 - OCN Nieuws

Succesvolle Avond van de Nuenense ondernemer met een mooi bedrag voor de Voedselbank Nuenen

De Avond van de Nuenense Ondernemer, een succesvolle online vervanger van het traditionele nieuwjaarsgala op 4 januari 2021 heeft € 4.750 opgeleverd voor de Voedselbank Nuenen. 

Geen feestelijk gala, geen verkiezing van ondernemer van het jaar of meest belovend zakelijk talent.
Ondernemers Contact Nuenen steunde in plaats daarvan de Voedselbank én heeft een dorpsquiz gehouden.

 

Het was een avond die volledig anders was dan voorheen, maar dat is tegenwoordig volkomen normaal.
Samen met cabaretier Marcel Stevens hebben we op maandag 4 januari 2021 van 19.30 tot 22.00 uur een vermakelijke avond gehad. Tijdens deze avond stond o.a. een online quiz op het programma waarvoor OCN ook alle Nuenenaren had uitgenodigd om deel te nemen aan deze quiz, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!.

Voorafgaand aan de quiz keek Marcel Stevens met voorzitter Jan Veldsink en burgemeester Maarten Houben in de studio terug op 2020 en blikte vooruit op 2021.

Er waren filmpjes te zien van bezoeken van Marcel aan de Voedselbank en de vier betrokken OCN horeca-ondernemers.
Zelfs was er een live interview te zien met Hans Duisters (CEO Sioux) in China, die tijdens het gala van januari 2020 werd uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar.

 

Het bestuur en de commissieleden hebben de afgelopen weken enorm veel tijd en energie gestoken in de organisatie van deze online OCN-bijeenkomst.
Het resultaat was ernaar; een succesvolle ‘uitzending’ met 150 OCN-deelnemers en 25 Nuenenaren.
Deze grote opkomst onderstreept nog eens hoe waardevol ons netwerk is; we blijven ondanks alle coronamaatregelen in het afgelopen jaar, toch goed ‘aangehaakt’.

De voedselbank mag hiervan eveneens de vruchten plukken met een hoge opbrengst.
Dat geeft de sociaal maatschappelijke betrokkenheid van OCN een boost!

De reacties na afloop van de bijeenkomst waren lovend en complimenteus; dat geeft een goed gevoel.

Het ED heeft in een online artikel van Simon Rood aandacht besteed aan onze geslaagde bijeenkomst.
De Nuenense krant zal dit in haar volgende uitgave op 13 januari a.s. eveneens doen.
Het LON heeft een YouTube-filmpje gemaakt (verkorte uitzending).

Sinds jaar en dag wordt tijdens het Nieuwjaarsgala de ‘Ondernemer van het Jaar’ uitgeroepen én sinds 2017 ook het Young Business Talent van Nuenen. In de huidige omstandigheden vonden het bestuur en de commissies van beide verkiezingen het niet gepast om deze verkiezingen door te laten gaan. Voor veel ondernemers is het een zware periode en vanwege de maatregelen is het ook niet mogelijk om de winnaars nu dat feestelijke podium te bieden zoals gebruikelijk is.

 

Het diner tijdens deze avond werd verzorgd door Restaurant The Yellow Rabbit en De Collse Hoeve. Met deelname bezorgden de leden ook andere Nuenenaren een fijne kerst: voor iedere inschrijving doneerde we via de Voedselbank een kerstdiner aan een dorpsgenoot met een inkomen onder het sociaal minimum. Deze kerstdiners zijn geleverd door onze leden De Keuken van Elise en Restaurant De 3 gebroeders.

Foto’s van deze avond, gemaakt door LAV fotografie, vind je op de site van LAV fotografie en op deze site in de mediagalerij onder dit bericht.

 

Share:

Mediagalerij

Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen