24 januari 2022 - OCN Nieuws

De twee OCN-awards zijn uitgereikt!

Ook dit jaar moesten we opnieuw onze toevlucht nemen tot een online uitzending om het jaar 2022 gezamenlijk in te luiden.
Maar wat was het wat ons betreft opnieuw een geslaagde avond!

Bestuursleden en commissieleden hebben met heel veel energie en creativiteit  een zeer geslaagde nieuwjaarsuitzending weten te realiseren die enthousiast werd gepresenteerd door Marcel Stevens.

Voorafgaand aan de bijeenkomst konden leden en hun partners en huisgenoten thuis genieten van voortreffelijke culinaire voorzieningen, verzorgd door onze collega-ondernemers van Restaurant de 3 Gebroeders en restaurant Olijf.

De drie genomineerden ondernemers en hun bedrijf voor de Young Talent Award werden door Marcel geïnterviewd over hun activiteiten die vervolgens in een kort filmpje werden getoond.

De Quiz was ook dit jaar een succes; bij een van de vragen kregen de deelnemers gelegenheid een winnaar te kiezen uit de drie genomineerden voor de Young Talent Award.

Miriam van de Sande, die met haar broer Pieter, Agrarisch Kinderopvang het Heikantje leidt, werd tot winnaar gekozen en kwam in het bezit van de Young Talent Award. 

Tot slot was de razende reporter in Nuenen op zoek naar de winnaar van de ondernemer van het jaar 2021 die uiteindelijk in de studio bleek te zijn.
De jury heeft Hubert von Heyden, Flexotels – Foldable Short Stay solutions geroemd om zijn creativiteit en veerkracht tijdens de coronapandemie en hem de Ondernemer van het Jaar Award toegekend.

Het bestuur hoopt na deze mooie start, de Nuenense ondernemers tijdens de bijeenkomsten in de rest van het jaar weer echt op locatie te kunnen ontmoeten!
We kijken o.a. uit naar ons jubileumfeest op vrijdag 24 juni 2022.
Hopelijk kunnen we dit heugelijke feit dit jaar vieren!

 

Op de foto van links naar rechts: Bart de Groof, Hubert von Heyden, Miriam van de Sande, Marcel Stevens

Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen