27 september 2018 - OCN Nieuws

Heavac zorgt voor geweldige ontvangst van OCN en Gemini

Heavac is een pareltje van de regionale economie in Zuidoost-Brabant. Gevestigd aan de Gulberg is Heavac goed zichtbaar vanaf de Collse Hoefdijk. Woensdag 25-9 opende Heavac de deuren voor de leden van de lokale ondernemersverenigingen OCN en Gemini. Het werd een geweldige ontvangst.

Heavac is een wereldbekende speler op gebied van koel- en verwarmingssystemen in bussen. Peter Bremmer, directeur van Heavac, nam samen met zijn collega’s de grote groep aanwezigen mee voor een rondleiding. Een ruime fabriekshal, modern en licht, biedt plek aan de productielijnen van allerlei soorten koel- en verwarmingssystemen. Groot, klein, vermomt als achterbank van een Londense bus, geschikt voor gebruik van Noorwegen tot Spanje. Alles werd getoond, inclusief het bijbehorende verhaal. De producten zijn gebruikt in de bussen die bij de Olympische Spelen in Sotchi zijn gebruikt en voor de bussen die in Rusland voor het WK voetbal zijn ingezet. Maar ook voor stadsbussen in Nederland, en voor moderne touringcarbussen.

Heavac is, zo bleek uit de daaropvolgende presentatie, een echte wereldspeler. Als onderdeel van de Aurora Group worden de innovatieve producten wereldwijd verkocht. Gastheer Peter Bremmer vertelde bevlogen over het bedrijf, de producten en de mensen die er werken. Ook had hij gezorgd voor een bijzonder goede verzorging van de aanwezigen. Naast de drankjes werden er lekkere hapjes rondgedeeld door enthousiaste medewerkers, waarmee de hartelijke ontvangst compleet gemaakt werd.

Namens de besturen en leden van OCN en Gemini een heel hartelijk woord van dank aan Heavac. Succes met de plannen voor de toekomst en we komen graag nog eens terug.

Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen