8 januari 2019 - OCN Nieuws

OCN Nieuwjaarsgala 2019

Het intussen traditionele OCN Nieuwjaarsgala vond dit jaar plaats op maandag 7 januari. In de Collse Hoeve konden de bijna 200 gasten elkaar de beste wensen overbrengen voor 2019, waarbij de galakleding zorgde voor een extra feestelijke sfeer. Een indruk daarvan krijgt u met onderstaande foto’s.

Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak vroeg OCN voorzitter Jan Veldsink uitgebreid aandacht voor kansen voor statushouders. Vanuit het bedrijfsleven bood hij hierbij de helpende hand aan. Daarnaast was hij gepast trots op de actieve ledenclub die OCN intussen jaren is, waarbij OCN dé gesprekspartner is voor belangenbehartiging van het bedrijfsleven in Nuenen.

Burgemeester Maarten Houben loofde OCN en het hele Nuenense bedrijfsleven voor de betrokkenheid bij mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Hij sprak zich uit om voornamelijk op alle gebieden dingen meer samen te doen, met daarbij ook oog voor het bredere belang. Tevens wil hij met het Nuenense bedrijfsleven in gesprek over mogelijkheden voor de Nuenense brandweer.

Hoogtepunt van de avond was, zoals ieder jaar, de verkiezing van de Nuenense Ondernemer van het Jaar. Bart de Groof werd uitgeroepen tot de winnaar. Deze jonge ondernemer is architect en eigenaar van Tenback de Groof architectuur en timmert al een aantal jaren gestaag aan de weg. De jury noemde in de toelichting zijn strategische inzicht, zijn passie en zijn maatschappelijke betrokkenheid als reden voor zijn verkiezing. Bart de Groof was zichtbaar blij met zijn verkiezing en dankte de zaal voor de vele kansen die hij in Nuenen vanaf zijn start heeft gekregen.

Tot slot was er ook nog een uitreiking voor de Young Talent Award. Genomineerd waren Pim van der Linden (A2B security), Paul Rooijackers (B&R Technisch beheer) en Ton Beks (Ton Beks Grond- en Sloopwerken). Deze drie jonge ondernemers hielden alle drie een hartstochtelijke pitch op het podium, waarna de vakjury en de zaal kozen voor Pim van der Linden als winnaar.

Bij deze gelegenheid heeft OCN twee persberichten uitgebracht.
Het persbericht van 7 januari 2019 m.b.t. de Ondernemer van het Jaar kunt u lezen door hier te klikken.
De link naar het persbericht van 8 januari 2019 m.b.t. de Young Talent Award vindt u hier.

Share:

Mediagalerij

Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen