5 juni 2018 - OCN Nieuws

OCN Proeverij 29 juni

Datum:                29-06-2018
Ontvangst:         18:30 – 19:00 uur
Eindtijd:              0:00 uur
Locatie:              TTB Smeulders, Laar 60, Nuenen

Beste ondernemer,

Wij zijn verheugd je te mogen uitnodigen voor een uniek culinair event, de OCN Proeverij. Deze feestelijke avond wordt speciaal georganiseerd door en voor leden van het OCN, relaties en andere gasten. Wil je dus als lid iemand meenemen, nodig hem of haar dan gerust uit. Het event heeft een exclusief karakter, dat terugkomt in de setting, de sfeer en in de culinaire hoogtepunten die gedurende de avond gepresenteerd zullen worden.

Op vrijdag 29 juni 2018 vormt de exclusieve tuin van Frank Smeulders het sfeervolle decor voor een knallende avond. Om alvast een indruk te geven: we verwachten dat er rond de 200 gasten mee zullen gaan op deze geheel verzorgde culinaire trip. Er wordt een 8-gangen walking dinner geserveerd door Restaurant De 3 Gebroeders en Restaurant Olio uit Gerwen. Zorg dat je erbij bent en meld je aan!

 

De kosten voor deze unieke ervaring bedragen per persoon € 95,- excl. btw.
Aanmelden kan bij het secretariaat via (een reply op deze) mail of via 013 205 00 17.  Vermeld s.v.p. wie je meeneemt en evt. dieetwensen, dan weten we waar we rekening mee kunnen houden. Na aanmelding ontvang je een factuur.

Wij kijken ernaar uit deze geweldige avond samen met jullie mee te maken! We zien je dan ook graag verschijnen. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Het OCN Bestuur

 

Share:

Mediagalerij

Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen