8 oktober 2018 - OCN Nieuws

Veldsink Groep neemt Cascade Verzekeringsgroep over

Veldsink Groep uit Nuenen (Noord Brabant) breidt per 1 januari 2019 verder uit. Cascade Verzekeringsgroep met vestigingen in Assen en Hoogeveen bestaat uit advieskantoor De Witte Assurantiën en serviceprovider Cascade. Het bedrijf bestaat in totaal uit 70 medewerkers en ze bedienen 77 intermediairs.

De Witte in Hoogeveen zal verder gaan onder de naam Veldsink – De Witte Adviesgroep. De serviceprovider Cascade uit Assen wordt opgenomen in het serviceprovider bedrijf VCN van Veldsink Groep.

Henri Veldsink noemt deze overname van Veldsink Groep weer een verdere stap in het noordoosten van Nederland. “We hadden de ambitie in het noordoosten van het land verder uit te breiden met een bedrijf dat goed bij ons past qua cultuur en kernwaardes. Dit geldt zowel voor De Witte als advieskantoor in Hoogeveen, als ook voor serviceprovider Cascade uit Assen.”

Het familiebedrijf Veldsink Groep, dat volgend jaar 40 jaar bestaat, heeft met deze overname 32 vestigingen. Dankzij dit omvangrijke netwerk is er altijd een vestiging in de buurt.
Veldsink Adviesgroep geeft financieel inzicht in de gelopen, huidige en toekomstige risico’s. We creëren hiermee totaal-oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen, met als doel het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.

Veldsink Groep is actief met verschillende onderdelen in de financiële dienstverlening: Veldsink Adviesgroep (advieskantoren), VCN (serviceprovider verzekeringen), NBG (landelijke hypotheekketen), VCN United Capital (serviceprovider hypotheken) en De Financiële Makelaar (serviceprovider hypotheken).

Met 800 medewerkers is Veldsink Groep een grote werkgever in Zuidoost-Brabant. Hieraan draagt de recentelijk overname van Verberkmoes Financieel Advies en Verzekeringen uit Valkenswaard ook bij. Momenteel wordt er in Nuenen gebouwd aan de Veldsink Campus, waar Veldsink Groep en VCN zich zullen vestigen. Ook zal Veldsink Adviesgroep binnenkort haar intrek nemen in een nieuw kantoor in het centrum van Nuenen.

 

Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen