24 juli 2018 - OCN Nieuws

Veldsink Groep neemt Driekleur verzekeringen over

VELDSINK GROEP BREIDT UIT IN ZEELAND

Veldsink Groep uit Nuenen zal per 1 januari 2019 haar positie in Zeeland en West-Brabant versterken door de overname van Driekleur verzekeringen.

Met circa 90 medewerkers en 6 vestigingen (Goes, Bergen op Zoom, Middelburg, Spijkenisse, Terneuzen en Zierikzee) is Driekleur verzekeringen een grote speler op verzekeringsgebied in de regio. Met het oog op het naderende pensioen van Gerry Huis in ’t Veld, directeur van Driekleur verzekeringen, is deze overname tot stand gekomen.

Jan Veldsink, directeur van Veldsink Groep, noemt de overname van Driekleur verzekeringen een organische uitbreiding van Veldsink Adviesgroep. Het familiebedrijf Veldsink Groep, dat volgend jaar 40 jaar bestaat, is met diverse Veldsink Adviesgroep kantoren al sinds 2000 ook actief in Zeeland. Met deze overname wordt Veldsink Adviesgroep ook in deze regio de grootste speler. In totaal heeft Veldsink Adviesgroep 30 vestigingen. Dankzij dit omvangrijke netwerk is er altijd een vestiging in de buurt.

Veldsink Adviesgroep geeft financieel inzicht in de gelopen-, huidige- en toekomstige risico’s. We creëren hiermee totaal-oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Met als doel het ontzorgen en beschermen van zowel privé situaties als zakelijke belangen.

Het familiebedrijf Veldsink Groep is naast Veldsink Adviesgroep actief met verschillende onderdelen in de financiële dienstverlening: VCN Samen Ondernemen (serviceprovider verzekeringen), NBG (landelijke hypotheekketen), VCN United Capital (serviceprovider hypotheken) en De Financiële Makelaar (serviceprovider hypotheken).

De Veldsink Groep is een belangrijke speler op het gebied van werkgelegenheid in de regio. Met deze overname zijn er nu ruim 750 medewerkers werkzaam bij de Veldsink Groep. Om een groot gedeelte van de medewerkers te huisvesten, wordt er gebouwd aan een Veldsink Campus waar ook VCN Samen Ondernemen wordt gevestigd. Tevens creëert Veldsink Adviesgroep een nieuw kantoor in het centrum van Nuenen.

vlnr Gerry Huis in ’t Veld, Jan Veldsink, Henri Veldsink

Share:
Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen