15 januari 2018 - OCN Nieuws

Young Talent Award Nuenen, een initiatief van OCN

 

Voor de allereerste keer reikte Ondernemers Contact Nuenen op 8 januari 2018 tijdens de gala-avond van de ‘Ondernemer van het Jaar’ ook de Young Talent Award Nuenen uit. De trotse winnaar is Dirk de Vocht van De Vocht Bakkerij.

De Young Talent Award Nuenen is een nieuw in het leven groepen award voor de meest talentvolle Nuenense ondernemer onder de 40 jaar! ‘Naast de gevestigde ondernemers willen we binnen OCN ook graag ruimte maken voor de nieuwe generatie veelbelovende ondernemers die Nuenen rijk is’, aldus de voorzitter van de commissie ‘Ondernemer van het Jaar’, Arno Aarts. Doel Het doel van de Young Talent Award is om jonge, ambitieuze ondernemers in de spotlight te zetten, te stimuleren en uiteraard te verbinden met andere ondernemers in de regio. Het veelbelovende talent dat op 9 januari met de splinternieuwe award naar huis gaat, is een ondernemer die in ieder geval opvalt, omdat hij of zij groei en innovatie bewerkstelligt en hiermee een inspiratie is voor heel ondernemend Nuenen en omgeving.

Werkwijze
Via www.talentawardnuenen.nl kan iedereen een kandidaat voor deze award aandragen. Voorwaarde is dat de onderneming in Nuenen is gevestigd, dat dit talent jonger is dan 40 jaar en de onderneming ná 2008 is opgericht. Een vakjury selecteert uiteindelijk uit alle aanmeldingen drie genomineerden die in aanmerking komen voor de Young Talent Award. Wie zich in 2018 Young Talent van Nuenen mag noemen, wordt uitgemaakt via een finale met pitchrondes tijdens de gala-avond van de ‘Ondernemer van het Jaar’. De genomineerden krijgen de kans om gedurende enkele minuten het publiek te enthousiasmeren met een pitch over zijn/haar onderneming en persoonlijke drijfveren. Vervolgens wordt ter plekke mede door het publiek bepaald wie van de drie zich de allereerste Young Talent van Nuenen mag noemen én met een aanmoedigingscheque van € 2.500,- naar huis gaat!

Share:

Mediagalerij

Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen