27 juni 2022 - Secretariaat

Geslaagde ‘Partynight all over the world!’

Geslaagde ‘Partynight all over the world!’
Jubileumviering OCN op vrijdag 24 juni 2022

Ruim 200 leden en gasten met partners vierden enthousiast het inmiddels 42-jarig bestaan

Na de muzikale ontvangst in Het Klooster, opende de avond met flitsende beelden over de activiteiten van de OCN bedrijven.

Dagvoorzitter Rolf Verbeek startte het officiële deel van de avond interactief met de aanwezigen in de zaal, sprak over ‘ondernemen’ waarna hij vervolgens in huiskamersetting op het podium de huidige voorzitter Erik Jasper Noll en oud-voorzitter Jan Veldsink interviewde. Rode draad daarbij waren verbinden, samenwerken, visie en strategie, van elkaar leren en onderlinge relaties.

Z.H. Prins Bernhard van Oranje Nassau betrad daarna ‘huiskamer’ en vertelde heel openlijk over het moment dat de diagnose lymfeklierkanker werd gesteld, wat dit betekende voor hem en zijn gezin en de weg naar zijn herstel. Dit leidde tot de oprichting van de Stichting Lymph&Co die financieel bijdraagt aan wereldwijd onderzoek.

Aansluitend lichtte Prins Bernhard de ontwikkelingen toe als directeur van Circuit Zandvoort om de Formule I naar Zandvoort te krijgen.

Voorzitter Erik Jasper overhandigde prins Bernhard een cheque van ruim € 13.000 als donatie aan genoemde Stichting. Later die avond werden kaarten geveild voor de grand prix F1 in Zandvoort op 4 september aanstaande waardoor het totaalbedrag van de donatie bijna de € 20.000 aantikt.

Os Malandros begeleidde de feestgangers van het Klooster naar partyplace Restaurant Ratatouille waar met begeleiding van De Pianotoppers de aanwezigen genoten van drankjes en heerlijke hapjes en er samen  een geweldige jubileumviering van maakten.

Naast LON besteedden ook het Eindhovens Dagblad, Rond de Linde en De Nuenense Krant aandacht aan de mooie jubileumviering.
Wij bevelen de artikelen van harte bij u aan!

Klik hier voor de LON-reportage (Ans Smits en Bert Schaap) van deze mooie jubileumviering.

Voor het artikel in het Eindhovens Dagblad: klik hier

De volgende artikelen stonden in De Nuenense Krant en Rond de Linde:

Share:

Mediagalerij

Copyright © All Rights Reserved
Webdevelopment: WebRTB Nuenen